Ik ben Guido van Teijlingen, geboren op 10 september 1984 en woon samen met mijn vrouw, dochtertje en zoontje. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd sport-, hotstone-, ontspannings- en stoelmasseur. Vanwege de massagepraktijk aan huis, is het mogelijk om de prijs van de massages laag te houden. Tevens biedt dit als voordeel dat ik flexibele massa- getijden kan hanteren. Indien massage op locatie gewenst is heb ik een inklapbare massagetafel en massagestoel ter beschikking. Naast sportmasseur, ben ik sportverzorger geweest bij diverse sportverenigingen. Ook daar heb ik enorm veel geleerd en kwam ik met dingen in aanraking die ik tijdens de massages kan toepassen.
Wie ben ik
Ik heb altijd al een interesse gehad in de werking van het menselijk lichaam. Ik ben zelf sportief en weet hoe vervelend het is om niet te kunnen sporten of om tijdens sport en het dagelijks leven constant rekening te moeten houden met een blessure. Of om tijdens het werk last van stijfheid of pijnlijke plekken in het lichaam te hebben. Massage werkt preventief op dit soort klachten, geeft in veel gevallen verlichting van pijn en klachten en kan deze in sommige gevallen zelfs wegnemen. Verder weet ik zelf hoe lekker en rustgevend het kan zijn om eens een heerlijke ontspannende massage te krijgen. Ook in het geval er geen lichamelijke klachten zijn, kan een massage ervoor zorgen dat het lichaam na de massage weer helemaal "los" aanvoelt en u zich als herboren voelt! Ieder mens en ieder lichaam is anders. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur wat betreft massages en heeft zijn eigen lichamelijke klachten. Zo houdt de een van stevige spierknedingen en de ander van zachte, langzame strijkingen. De massages die ik geef pas ik zoveel mogelijk aan uw wensen aan, zodat u zich optimaal kan ontspannen en de massages een maximaal effect kunnen bereiken. Dit doe ik door de verschillende massagevormen met elkaar te combineren, te kijken naar uw wensen en rekening te houden met eventuele lichamelijke klachten. Ik zal dan ook bij de één meer sportmassage toepassen en bij de ander meer otspanningsmassage, afhankelijk van of uw doel en wensen.
   Van Teijlingen massages              Tel. 06-53769643              info@vanteijlingenmassages.nl              Mahatma Gandhistraat 41 Den Haag              Kvk 67795455              Btw 161120507B02